معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد که باید از تمامی ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی برای مقابله با تهدیدات دشمن بهره بگیریم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زینب خوش اندیش_فتاح محمدی، معاون سیاسی، امنیتی و فرهنگی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به تهدیدات دشمنان جمهوری اسلامی، اظهار داشت: یکی از نقشه‌های اصلی مخالفان نظام جمهوری اسلامی، نابودی ایران اسلامی است. این تهدیدات نیازمند واکنش جدی و مؤثر هستند که برای مقابله با آن باید از تمام ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی کشور استفاده کنیم.

وی در ادامه افزود: مخالفان جمهوری اسلامی با بهره‌گیری از ابزارهای رسانه‌ای عظیم و پیشرفته، به دنبال تضعیف جایگاه ایران و ایران اسلامی هستند. در چنین شرایطی، ما باید برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی قدرتمندی طراحی کنیم و توانمندی‌های کشور را به جهانیان نمایش دهیم.

محمدی برگزاری جشنواره‌های فرهنگی را راهی مؤثر در مقابله با این تهدیدات دانست و گفت: جشنواره‌هایی مانند فیلم، موسیقی و تئاتر می‌توانند در میان نسل جوان امیدآفرینی و نشاط ایجاد کرده و نقش بسزایی در تقویت هویت ملی ایفا کنند.

وی با تأکید بر نقش فرهنگ در تقویت تاب‌آوری اجتماعی، بیان داشت: این جشنواره‌ها نه تنها به عنوان مراکز آموزشی عمل می‌کنند، بلکه می‌توانند به تقویت اندیشه‌های فرهنگی و دفاع از هویت ملی کمک کنند.

معاون استاندار در اظهار کرد: در برابر تهدیدات فرهنگی دشمن، نباید تنها به جنبه دفاعی بسنده کنیم. بلکه باید با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، حالت تهاجمی پیدا کرده و فضای فرهنگی کشور را گسترش دهیم تا به این ترتیب زمینه‌ساز افتخار و عزت برای نسل‌های آینده شویم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.